والدین گرامی به نکات زیر توجه فرمائید :
1- غذاهایی که مواد رنگی در آنها بکار رفته مانند ( بعضی از شکلاتها، ژله ها، پفک، آدامسهای رنگی ) و غداهایی که مواد محرک دارد مانند (ادویه جات، ترشی، کاکائو، لواشک و نوشابه های گازدار) غذاهای آماده مانند همبرگر، پیتزا واسنک کمتر مصرف گردد.
2 - مواد غذایی زیر بسیار مفید است: لبنیات- سبزیجات- آب میوه های طبیعی مغزها( گردو- پسته بادام- بادام زمینی- شیر+ قهوه و یا شیر + عسل)
3 - کودک را به ورزشهایی مانند ژیمناستیک، پینگ پنگ و شنا تشویق نمایید.
4 - در کلاس سعی شود در ردیف جلوبنشیند. سعی شود در کلاسهای کم جمعیت تر تحصیل نماید و بهتر است به تنهایی و با سرعت کمتر به وی املا گفته شود.
5 - داروی ریتالین (متیل فنیدیت) یا دگزامین (دکستروآمفتامین) فقط صبح و ظهر ( و یا عصر) داده شود و از دادن آن در شب خودداری کنید. دارو را همراه غذا یا بعد از وعده های غذایی بدهید.
6 - روزهای جمعه دارو ندهید و در تابستان یک روز در میان به کودک دارو بدهید.
7 - در صورت بروز هر عارضه ای با پزشک معالج خود تماس بگیرید. دارو را تدریجی قطع نمائید. در ابتدای درمان ممکن است این داروها باعث کم خوابی، کم اشتهایی و یا اضطراب و یا بیحالی گردد.
8 - امر و نهی زیاد، سختگیری بیش از حد و محدود بودن فعالیت کودک، باعث تشدید علائم می شود. روزانه چند ساعت فعالیت فیزیکی نیاز دارد لذا حذاقل روزی یکبار به پارک برده شود و اجازه تحرک و فعالیت و ورزش در پارک داده شود. بهرحال ساعاتی را صرفاً به فرزند خود اختصاص دهید.
9 - به توانائی ها و نکات مثبت رفتاری کودک توجه فرمائید و آنها را تشویق نماید.
10- بهرحال محبت از نیازهای ضروری و حتمی و همیشگی کودکان است. از محبت کردن به کودکان دریغ نورزید ( محبت به فرزند می تواند بصورت نوازش، بوسه، بغل کردن، کتاب خواندن، با هم بازی کردن، بکار بردن کلمات زیبا و مشوق و تشویق کلامی رفتارهای مثبت باشد).
11- ایجاد محیطی آرام توام با نشاط و صفا و صمیمیت در منزل از اهمیت زیادی در کنترل رفتار کودکان برخوردار است.
12- در گفتگو با کودکان وقت کافی صرف کنید و به نرمی و آرام صحبت کنید و از کلمات زیبا توام با لبخند استفاده کنید. با حوصله به حرف بچه ها گوش کنید وبه سوالات آنها پاسخ دهید.
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، ساختمان سپاهان ، طبقه 4
تلفن : 32241146 - 031